Op reis door het universum samen met je vriendinnen.

Wat als jij zou beseffen dat je er helemaal niet alleen voor staat maar dat je ten alle tijde verbonden bent met een veel groter geheel? En wat als jij zou leren deze universele energie te begrijpen?

intuïtieve aquarel

Het universum dat ons omringt heeft haar eigen taal en deze is beeldend van aard en dringt in haar scheppingskracht tot alles door. Jij kan deze taal leren en deze gebruiken om jezelf te balanceren.

In deze taal leer jij dat jij onlosmakelijk onderdeel bent van levenscyclussen en dat hoe beter jij je weg daarin vind en hoe beter jij in je middelpunt van je eigen cirkel kan blijven hoe standvastiger en gelukkiger jij in het leven staat. Van daaruit kan jij immers je eigen wereld beginnen te creëren.

Maak kennis met de bouwstenen van het leven en leer de betekenis van vormen en kleuren in je mandala's. Ontdek dat niets toevallig is en datgene wat jij in je eigen cirkel creëert van levensbelang is voor jou.

Deze taal verschilt zo erg van onze dagelijkse spreek- en schrijftaal dat het in het begin zelfs ongelofelijk is dat je zelfs geen woorden nodig hebt om de heling te kunnen laten plaats vinden. En dit is net omdat die universele taal ook de primaire taal van het leven is.

Als je toch via woorden uitdrukking wilt geven aan de vormen en de kleuren die je hebt gebruikt help ik je dit alsnog graag duiden, maar het is geen voorwaarde opdat de vomentaal van mandala's zijn werk doet.

Omdat ik besef hoe belangrijk het vooral voor vrouwen is om de verbinding met het groter geheel, met mekaar  en ook zichzelf te voelen en te doorleven, biedt ik voor de zesdelige mandalareeks die start op zaterdag 12 november graag een vriendinnenkorting aan. Ik bied je de mogelijkheid om de tweede persoon aan halve prijs te laten mee doen. Meer uitleg over het programma van deze nieuwe reeks vind je bij de creatieve groep op de website van Kimarte waar je ook kan inschrijven. De plaatsen zijn beperkt tot acht personen.

Ik kijk ernaar uit om je in de workshopruimte van Kimarte te ontmoeten en begeleiden voor deze gloednieuwe reeks. Kom licht als een veertje maar aanwaaien want jij hoeft je geen zorgen te maken over het meebrengen van materialen of drankjes of wat dan ook, alles staat reeds klaar.

Hartegroeten,

Marleen

Auteur: Marleen Kerkhofs.