Creatieve groep

Ervaar  je eigen expressie tijdens deze unieke creatieve groepsworkshops voor persoonlijke groei en ontspanning. Voel de focus, de healing en de transformatie van je creaties, meditaties en beweging. Themagericht maken we telkens op een andere manier via onze zintuigen een andere innerlijke connectie en zien wat nog mag bewustwording ontvangen. In het hemelse feest van vormen, kleuren, woorden, klanken, of je lichaam ontdek je nieuwe dingen over jezelf. Je verwerft meer inzicht in je eigen voelen en denken. Voorkennis is niet nodig.

Het is leuk om deze workshops in groep te doen en niet enkel steun maar ook plezier in de groep te beleven door de vriendschappelijke contacten die ontstaan.

Je maakt tijdens de workshops kennis met vele mogelijkheden en technieken die je voor jezelf kan aanwenden maar die je bvb. ook in je eigen zelfstandige praktijk of als vrijwilliger kan inzetten. We werken in de creatieve therapie workshops vooral met beeldend creëren, aangevuld met natuurcoaching, muziek, meditatie, dans, woord.

Kom op vrijdagavond tussen 17u en 19u genieten van een breekpunt met je drukke werkweek. Alle workshopsmaterialen alsook dank en hapjes staan klaar en zijn in de prijs inbegrepen.  Bekijk hieronder de formule die jou het beste uit komt. Reserveren is wel nodig als je zeker wil zijn van je plaatsje. Vanaf een half uurtje vroeger ben je al welkom voor een persoonlijk gesprekje en een drankje. Zeker als je nog dingen wil regelen of uitleg over iets vragen is dit een goed idee.Tijdens elke workshop gaan we intuïtief aan de slag en duiken we in de diepte van onze creatief bewustzijn.

Intuïtieve tekening in aquarelkleurpotlood

Betaalformules

De kostprijs is afhankelijk van wat je wil.  Tot 14 februari loopt er een reservatielijst. Er kunnen per sessie maximaal 8 deelnemers inschrijven. De eerste sessie start op 24 februari 2023

Vijfbeurtenkaart = 30 Euro per workshop  en de zesde neem je gratis deel.

Losse deelname = 3o Euro per workshop

Vermeld bij betaling op rekeningnummer BE94 6528 4928 6414 zeker je naam,  + datum

Boek groepstherapie