Mandala groep

Ervaar  je eigen expressie tijdens deze unieke creatieve groepsworkshops voor persoonlijke groei en ontspanning. Voel de focus, de healing en de transformatie van je creaties, meditaties en beweging. Themagericht maken we telkens op een andere manier via onze zintuigen een andere innerlijke connectie en zien wat nog mag bewustwording ontvangen. In het hemelse feest van vormen, kleuren, woorden, klanken, of je lichaam ontdek je nieuwe dingen over jezelf. Je verwerft meer inzicht in je eigen voelen en denken. Voorkennis is niet nodig.

Het is leuk om deze workshops in groep te doen en niet enkel steun maar ook plezier in de groep te beleven door de vriendschappelijke contacten die ontstaan.

Je maakt tijdens de workshops kennis met vele mogelijkheden en technieken die je voor jezelf kan aanwenden maar die je bvb. ook in je eigen zelfstandige praktijk of als vrijwilliger kan inzetten. We werken in de creatieve therapie workshops vooral met beeldend creëren, aangevuld met natuurcoaching, muziek, meditatie, woord.

Kom op woensdagnamiddag in de Keltenstraat 33 te Zonhoven, tussen 15u en 18u, genieten van een rustpunt in je drukke werk- of schoolweek. Alle workshopsmaterialen alsook drank staan klaar en zijn in de prijs inbegrepen.  Reserveren is wel nodig als je zeker wil zijn van je plaatsje.

Intuïtieve tekening in aquarelkleurpotlood

Betaalformules

De kostprijs is afhankelijk van of je per sessie wil reserveren of voor de hele reeks.

Vijfbeurtenkaart = 25 Euro per workshop  

Losse deelname = 3o Euro per workshop

De hele reeks van 9 lessen = 200 Euro

Vermeld bij betaling op rekeningnummer BE94 6528 4928 6414 zeker je naam,  + datum

Boek mandala groep