Groepstherapie

Ervaar via unieke creatieve therapie-workshops persoonlijke groei en ontspanning. Voel de focus, de healing en de transformatie van de oefeningen, meditaties en beweging. Themagericht maken we telkens op een andere manier een connectie met ons innerlijk en zien wat nog mag bewustwording ontvangen en wat mag geheeld worden. Je maakt kennis met vele mogelijkheden en technieken die je voor jezelf kan aanwenden maar die je bvb. ook in je eigen zelfstandige praktijk of als vrijwilliger kan inzetten. Het is echt heel fijn om de mensen in de groep te ontmoeten en te zien hoe je niet enkel steun maar ook plezier bij elkaar kan vinden.

Maximum 8 personen:
Creatieve therapie workshop 35 EUR per persoon;
Bij vijfbeurtenkaart: 30 EUR per persoon

Boek groepstherapie

Enkele voorbeelden van workshops:

Focus

Ruil via deze workshop mentale versnippering voor focus. Je maakt kennis met  een unieke uitheemse cultuur en doet basiskennis op over het schilderen met acrylverf.

Feel

Boetseer met klei stapsgewijs aan nieuwe inzichten rond wat jou emotioneel heeft gevormd en wat je nu als volwassene nog beroert. Zo laat je oude emoties los en creëer je ruimte voor je ware zelf.

Flow

In deze workshop maak je kennis met vormen uit de heilige geometrie als de bouwstenen van het universum. Je leert hun betekenis kennen en gaat aan de slag om de vorm van je keuze in te kleuren met behulp van diverse technieken in aquarelkleurpotlood.

Forgive

Vergeving maakt de energie vrij om overvloed in je leven toe te laten. Je schrijft een tekst met een kalligrafisch hulpmiddel in een speciale layout en als afsluiting teken je een zentangle-mandala