Creatieve groep

DE TUINWORKSHOPS ZIJN ER WEER VANAF 1 MEI!

Woensdagnamiddag 15.30h–18.00h, Keltenstraat 33, Zonhoven.

Inloop met koffie/thee vanaf 15u.

Ervaar je eigen expressie tijdens deze unieke creatieve groepsworkshops

Vanaf woensdag 1 mei zijn er weer de tuinworkshops at home,  geheel in een nieuw kleedje.

Op een ruim terras met uitzicht op de natuur kan je elke woensdag van 16.00u tot 18u in een kleine groep volwassenen een rustgevende creatieve workshop volgen. Inloop is een half uur op voorhand.

Je dient vooraf te reserveren. De verbruiksmaterialen staan klaar bij aankomst en zijn in de prijs inbegrepen . Je kan in de natuurlijke tuin zelf kostenloos je thee samenstellen met de plaatselijke kruiden. Koffie, bronwater en plukfruit zijn eveneens gratis. 

Kostprijs per workshop: 35 Euro voor een losse sessie en 28 Euro met vijfbeurtenkaart. De ganse reeks kan je volgen aan 250 Euro mits dit bedrag op voorhand is gestort. De inschrijving is geldig vanaf betaling en deelnemers die de ganse reeks volgen krijgen voorrang op vijfbeurtenkaarten en losse deelnemers.

Place to be: KELTENSTRAAT 33, 3520 ZONHOVEN

PROGRAMMA:

1* THE SEED: Mandala uit de heilige geometrie.

We maken wenskaarten voor onszelf of een ander met een intentie, planten een zaadje en décoreren de kaart met deze krachtige mandala die het ontstaan van het leven aan geeft.

2* LA PRIMAVERA: Intuïtieve aquarel.

Op de muziektonen van Vivaldi maken we intuïtief een compositie die we uitwerken in lentekleuren.

3* VLINDERS: Décoratie terraspot.

De vlinder als transformatiesymbool en als leuke décoratie vrolijkt onze vensterbankkruiden en terraspotten op. We maken er zelf van verschillende vormen en kleuren.

4* ZENTANGEL: Ontspannend tekenen met natuurelementen.

Voor wie het nog niet kent; het tangelen doet ons in diepe ontspanning gaan en verwijdert muizenissen uit je hoofd. We tunen in op natuurelementen.

5* KIKKER-KI: Zakschilderijtje voor meditatie op reis. 

In de nabijheid van een vijver met kikkers luisteren we naar hun gekwaak en leren hoe de kikker je kan helpen aarden. We maken een meditatieschilderijtje als focuspunt en reminder om je jetlag aan te pakken op reis of om je op je hotelkamer metteen op je gemak te voelen.

6* FLOWER-OF-LIFE: Mandala uit de heilige geometrie.

Deze oude en krachtige mandala helpt je met persoonlijke groei als je vast zit en dingen weer wil doen stromen.

7* LAVENDEL: Lavendelzakjes beschilderen.

Kan je niet altijd goed inslapen, geen nood, de geurige lavendel in een zelf-beschilderd zakje is er van nature om je te helpen.

8* OCEANDRUM: Eb- en vloedtekening met gedicht.

We luisteren naar de klanken van de oceandrum en leren door het leven surfen boven op de golven door het momentum te nemen in plaats van te lang af te wachten. 

9* CHACRAKLEUREN: Gekleurde lampion voor je terrastafel.

Maak kennis met de chacrakleuren en hun betekenis. Kies de kleur waar jij je toe voelt aangetrokken om een kleurrijke lampion te maken.

10* 4 ELEMENTEN: Mandala tekenen en inkleuren.

We sluiten deze tuinworkshops rond het voorjaar af met een mandalatekening rond de elementen : lucht - vuur - aarde - water.

250 EURO voor de hele reeks, 28 Euro per sessie met vijbeurtenkaart, 35 Euro voor éénmalige sessie.

Inclusief professionele begeleiding door Marleen

Boek de creatieve groep