Creatieve groep

Woensdag 16h00–18h00 (inloop met koffie/thee 15h30)
Keltenstraat 33, 3520 Zonhoven, België

Vanaf woensdag 1 mei zijn er weer de tuinworkshops at home,  geheel in een nieuw kleedje.

Ervaar je eigen expressie tijdens deze unieke creatieve groepsworkshops.

Op een ruim terras met uitzicht op de natuur kan je elke woensdag van 16 tot 18h in een kleine groep volwassenen een rustgevende creatieve workshop volgen. Inloop is een half uur op voorhand.

Je dient vooraf te reserveren. De verbruiksmaterialen staan klaar bij aankomst en zijn in de prijs inbegrepen . Je kan in de natuurlijke tuin zelf kostenloos je thee samenstellen met de plaatselijke kruiden. Koffie, bronwater en plukfruit zijn eveneens gratis. 

Kostprijs per workshop: 35 Euro voor een losse sessie en 28 Euro met vijfbeurtenkaart. De ganse reeks kan je volgen aan 250 Euro mits dit bedrag op voorhand is gestort. De inschrijving is geldig vanaf betaling en deelnemers die de ganse reeks volgen krijgen voorrang op vijfbeurtenkaarten en losse deelnemers.

1 mei: the seed

Mandala uit de heilige geometrie

We maken wenskaarten voor onszelf of een ander met een intentie, planten een zaadje en decoreren de kaart met deze krachtige mandala die het ontstaan van het leven aan geeft.

8 mei: la primavera

Intuïtieve aquarel

Op de muziektonen van Vivaldi maken we intuïtief een compositie die we uitwerken in lentekleuren.

15 mei: vlinders

Decoratieve prikkers voor je terraspot

De vlinder als transformatiesymbool en als leuke décoratie voor onze kruidenpotten en bakken. We maken er zelf van verschillende vormen en kleuren.

22 mei: zentangel

Ontspanning door tekenen met natuurelementen

Voor wie het nog niet kent; het tangelen doet ons in diepe ontspanning gaan en verwijdert muizenissen uit je hoofd. We tunen in op natuurelementen.

29 mei: ki van Kikker

Zakschilderijtje voor meditatie op reis

In de nabijheid van een vijver met kikkers luisteren we naar hun gekwaak en leren hoe de kikker je kan helpen aarden. We maken een meditatieschilderijtje als focuspunt en reminder om je jetlag aan te pakken op reis of om je op je hotelkamer metteen op je gemak te voelen.

5 juni: flower-of-life

Mandala uit de heilige geometrie

Deze oude en krachtige mandala helpt je met persoonlijke groei als je vast zit en dingen weer wil doen stromen.

12 juni: lavendel

Decoratieve beschildering van lavendelzakjes

Kan je niet altijd goed inslapen, geen nood, de geurige lavendel in een zelf-beschilderd zakje is er van nature om je te helpen.

19 juni: oceandrum

Eb- en vloedtekening van gedicht

We luisteren naar de klanken van de oceandrum en leren door het leven surfen bovenop de golven. Je waagt je kans door het momentum te nemen in plaats van te blijven afwachten.

26 juni: chakrakleur

Gekleurde lampion

Maak kennis met de chacrakleuren en hun betekenis. Kies de kleur waar jij je toe voelt aangetrokken om een kleurrijke lampion te maken.

3 juli: zomer

Kleuren en vormen in het zomerseizoen

Je krijgt een korte introductie rond kleuren en vormen in de vier seizoenen. We sluiten daarna deze tuinworkshops rond het voorjaar af met zomerse postkaarten in aquarel gecombineerd met zentangels.

35 Euro per sessie;
140 Euro voor een vijfbeurtenkaart;
250 Euro voor de 10-delige reeks

Boek de creatieve groep