Creatieve groep

Elke zaterdag vanaf 3 sept. '22 van 10u tot 12u, Rechtestraat 27, Dilsen-Stokkem

Ervaar  je eigen expressie tijdens deze unieke creatieve groepsworkshops voor persoonlijke groei en ontspanning. Voel de focus, de healing en de transformatie van je creaties, meditaties en beweging. Themagericht maken we telkens op een andere manier via onze zintuigen een andere innerlijke connectie en zien wat nog mag bewustwording ontvangen. In de vormen en kleuren, woorden, klanken, of je lichaam ontdek je nieuwe dingen over jezelf. Je verwerft meer inzicht in je eigen voelen en denken. Voorkennis is niet nodig.

Het is leuk om deze workshops in groep te doen en niet enkel steun maar ook plezier in de groep te beleven door de vriendschappelijke contacten die ontstaan. Heb je zware persoonlijke problematiek te verwerken dan ben je wellicht beter af met eerst een aantal sessies op individuele basis te boeken en nadien eventueel bij de creatieve groep aan te sluiten.

Je maakt tijdens de workshops kennis met vele mogelijkheden en technieken die je voor jezelf kan aanwenden maar die je bvb. ook in je eigen zelfstandige praktijk of als vrijwilliger kan inzetten. We werken in de creatieve therapie workshops vooral met beeldend creëren, aangevuld met natuurcoaching, muziek, meditatie, dans, woord.

Kom op zaterdag zonder zorgen en geniet van een breekpunt met je drukke werkweek. Alle workshopsmaterialen alsook koffie en thee staan klaar en zijn in de prijs inbegrepen. Het workshopcentrum ligt in een mooie natuurlijke omgeving in de Maasvallei en je kan de workshop combineren met een wandeling in het plaatselijk  natuurreservaat. Bekijk hieronder de formule die jou het beste uit komt. Reserveren is wel nodig als je zeker wil zijn van je plaatsje. Vanaf een half uurtje vroeger ben je al welkom voor een persoonlijk gesprekje en een drankje. Zeker als je nog dingen wil regelen of uitleg over iets vragen is dit een goed idee.

Groepsmandala maken

Betaalformules:

De kostprijs is afhankelijk van wat je wil. Je kan via het deelnameformulier boeken naar wens. Om je plaats te kunnen verzekeren dien je vooraf betaald te hebben.

9-delige reeks= 28 Euro per workshop pp, enkel indien vooruit de totaalsomsom van 252 Euro werd gestort.

Vijfbeurtenkaart = 30 Euro per workshop pp, je dient je data vooraf te reserveren en je vijfbeurtenkaart te betalen vooraleer je de eerste keer deel neemt.

Losse deelname = 35 Euro per workshop pp, je mag tijdens de workshop betalen maar hebt dan geen plaats-garantie als je niet vooraf reserveert en betaalt.

Vermeld bij betaling op rekeningnummer BE94 6528 4928 6414 zeker je naam, CRGR + datum

Inbegrepen in de prijzen zijn:

Boek groepstherapie

Creatieve groep: programma 4e kwartaal

Onderstaande planning geeft een korte opsomming van de inhoud van de workshops die elke zaterdag in Stokkem zullen plaats vinden. Voor meer uitleg over de inhouden kan je je best inschrijven op de wekelijkse nieuwsbrief van Kimarte onderaan de pagina op dit item te klikken. Bij " Dilsen-Stokkem " vind je ook een plan van de parkings voor als je met de auto komt.

PROGRAMMA:

03-09 “ Persoonlijk naamkaartje ” in schraapkarton of ander keuzemateriaal.

10-09: “ Intuïtief portret ” in pentekening met  aquarelschildering.

17-09: “ De maaskei die zichzelf niet mooi vond “ in acrylverf op doek.

24-09: “ Je innerlijk kind “ in klei.

01-10: ” Mandala’s als healinginstrumenten  “ in aquarelkleurpotlood.

08-10: “ De herfst als leermeester “ in groepsmandala’s met herfstbladeren

15-10: “ Kleursymboliek en wat het met je doet “ in pastelkrijt.

22-10: “Indianen talkingstick “ in een  assemblage van natuurmaterialen.

29-10: “ Omgaan met angst “ – in houtskool.