Creatieve groep in de tuin...

Ervaar je eigen expressie tijdens deze unieke creatieve groepsworkshops.

Op je eigen terras en/of tuin kan je van mei tot einde september nog één van onderstaande tuinworkshops reserveren.

De workshopmaterialen worden meegebracht en zijn in de prijs inbegrepen . De familie- of vriendengroep voor een tuinworkshop dient minstens vijf personen te bevatten waaronder de organisator die dan gastheer of -vrouw is en die zorgt voor voldoende zitplaatsen aan een stevige tafel.

De kostprijs voor deze spiritueel getinte workshops bedraagt 32 Euro per persoon met inbegrip vervoerskosten in Limburg. Buiten Limbug betaal je de werkelijke onkosten.

The seed:

Mandala uit de heilige geometrie

We maken grote wenskaarten voor onszelf of een anderen met een intentie en decoreren deze met een speciale techniek van aquarel en tekenpen.

La primavera:

Intuïtieve aquarel

Op de muziektonen van Vivaldi maken we intuïtief een compositie die we uitwerken kleuren.

Vlinders

Decoratieve prikkers voor je terraspotten

De vlinder als transformatiesymbool en als leuke décoratie voor onze kruidenpotten en bakken. We maken er zelf van verschillende vormen en kleuren.

Zentangels

Ontspanning door tekenen met natuurlijke elementen

Voor wie het nog niet kent; het tangelen doet ons in diepe ontspanning gaan en verwijdert muizenissen uit je hoofd. We tunen in op natuurelementen.

Ki van Kikker

Zakschilderijtje voor meditatie op reis

We maken een meditatieschilderijtje als focuspunt en reminder om je jetlag aan te pakken op reis of om je op je hotelkamer metteen op je gemak te voelen.

Flower-of-life

Mandala uit de heilige geometrie

Deze oude en krachtige mandala helpt je met persoonlijke groei als je vast zit en het weer wil doen stromen.

Lavendel

Decoratieve beschildering van lavendelzakjes

Kan je niet altijd goed inslapen, geen nood, de geurige lavendel in een zelf-beschilderd zakje is er van nature om je te helpen.

Oceandrum

Eb- en vloedtekening van gedicht

We luisteren naar de klanken van de oceandrum en leren bovenop de golven door het leven surfen. Je waagt je kans door het momentum te nemen in plaats van te blijven afwachten.

Chakrakleuren

Gekleurde lampion

Maak kennis met de chacrakleuren en hun betekenis. Kies de kleur waar jij je toe voelt aangetrokken om een kleurrijke lampion te maken om in het donker mee te mediteren.

De vier seizoenen

Kleuren en vormen in het zomerseizoen

Je krijgt een korte introductie rond kleuren en vormen in de vier seizoenen. We maken postkaarten in aquarel gecombineerd met zentangels.

32 Euro per persoon

Boek creatieve workshop voor groep