Expres yourself

Een intuïtief portret maken is zoveel boeiender dan enkel de zichtbare realiteit proberen weer te geven. Het vertelt intuïtief dingen over de maker zowel als diegene door wie het is gemaakt. Het is zeker niet nieuw, ook Picasso, de Spaanse schilder die velen van jullie wel kennen, begaf zich op het pad van intuïtie zoals je hieronder kan zien in het portret van een wenende vrouw. En niet enkel de tekening, ook de kleurenkeuze is heel expressief.

Jouw intuïtief portret:

Wil jij ook graag een blik op jezelf via iemand die jouw intuïtief tekent? Kom dan gerust mee doen op 10 september wanneer deze inhoud aan bod komt. Je leert tijdens die workshop ook nog werken met aquarel en fineliner. Materiaal hoef je zelf niet mee te bengen en de lol is gegarandeerd. Sla je graag een praatje bij een tas koffie of thee, kom dan al naar de inloop om half-tien want stipt om tien uur starten we op zaterdag 10 september met de workshop "Intuïtief portret".

"Ja ik wil ook zo een portret maken en  mee naar huis nemen"

Klik dan gewoon op de booking-buttom van de webpagina van de creatieve groep en geef naast je persoonlijke gegevens ook de datum van 10 september in. Zo simpel is het want bij kimarte willen we je het leven niet moeilijk maken maar je laten genieten van vele creatieve mogelijkheden voor persoonlijke groei en bewustwording. Geintereseerd in meer? Bekijk op de webpagina het programma van de creatieve groep tot aan de herfstvakantie en bekijk zeker ook hoe je de goedkoopste formule kan hebben.

Ik zie je zeker graag ook al vanaf de eerste zaterdag komen voor een gezellige en heel creatieve eerste kennismaking via de workshop " naamkaartjes " waarbij we op een heel verrassende manier te werk zullen gaan, sssst nu nog niet. Tot dan?

Ben je nieuw en wil je ook oudere blogs lezen? Klik dan onderaan op de pagina op blog .

Werp misschien nog even een blik op het parkeerplan , zeker als je op 3 september komt want dan gaat het druk zijn omwille van de opening van het bezoekerscentrum aan De Wissen. En zo geniet je  niet enkel van de workshop maar ook nog van de vele andere dingen die hier in dit voormalig haven- en mandenvlechterstadje aan bod komen.

Lieve groeten,

Marleen,

Je creatieve coach

Auteur: Marleen Kerkhofs.