De steen die zichzelf niet mooi vond:

In onze wereld waar nog altijd veel belang wordt gehecht aan uiterlijkheden kan het soms even wat minder gesteld zijn met ons eigen zelfbeeld. Zit je soms in een dip daarover, besef dan dat je er ook gewoon anders naar kan leren kijken.

Aanstaande zaterdag 17 september vertrekken we van een meditatietekst vanuit het standpunt van de steen die zichzelf niet mooi vond en gaan daarna aan de slag met intuïtief schilderen in acrylverf op doek. Je hebt daarbij geen enkele voorkennis nodig. Heb je nood aan wat sociaal contact en een babbel of gewoon een tas koffie of thee, dan staat voor jou de deur al open om half-tien. Stipt om tien uur vragen we om verstilling, we ademen een aantal keren diep, zuchten onze zorgen wat uit en luisteren naar de meditatietekst om vervolgens te gaan schilderen. Lijkt het iets voor jou? Schrijf dan nog vlug in op de webpagina van de creatieve groep

Alhoewel deze workshop ook kan worden gedaan door kinderen en jongeren is de groep enkel voor + 18. Je kan wel op afspraak deze workshop boeken voor deze leeftijdsgroepen.

See you soon?

Marleen,

je creatieve coach

Auteur: Marleen Kerkhofs.