Creatief in Bokrijk

Laat me even wat van jouw tijd stelen om de nieuwe creatieve vierdaagse bij Kimarte in de zomer van 2024 voor te stellen.

Na vijf jaren geslaagde creatieve vierdaagsen aan zee wou ik graag eens een creatieve vakantie in het Limburgse groen organiseren. Net zoals je kan werken met de natuurelementen die een zeelandschap je biedt, kan je ook aan de slag gaan met de bos- en heidelandschappen die Limburg rijk is. In het arboretum van Bokrijk vind je een natuurlijke rijkdom aan bomen, struiken, planten en bloemen om als een spiegel voor jezelf te gebruiken tijdens een sessie natuurcoaching. De préhistorische site van Holsteenbron anderzijds biedt een mooie stilteplek om op zoek te gaan naar je eigen préhistorie.

Met de creatieve workshops in de tuin of binnen in het therapiehuis gaan we de momenten dat we niet op pad zijn, aan de slag om via jouw beeldtaal een duik in je onderbewustzijn te maken en vastgelopen energie vrij te maken. We werken daarbij vooral met aquarel omdat het water zijn weg zelf kiest en dit een ideaal middel is om te leren loslaten. Bovendien brengt het je intuïtieve vermogens naar boven. Ben je eerder iemand die van schrijven houdt, dan is zeker de workshop met slampoetry en vrije associatie voor jou een topper.

Al jarenlang is er op de creatieve vierdaagse bij Kimarte een traditie van natuurlijke beweging gecombineerd met gezonde voeding. Maar niets moet en alles mag. Je kiest zelf welke verplaatsingen je te voet, per fiets of met de auto aflegt. Op zijn minst kan je ook rekenen op één yogasessie die verstijfde ledematen zal doen ontspannen en je helemaal zen maken. Zomerse oververhitting ben je in een mum van tijd kwijt in het zwembad van de sfeervolle Italiaanse B&B die we voor jullie hebben gehuurd. En misschien ook even melden dat we voor de maaltijden hebben gedacht aan vegan, vegetarisch, lactose- en/of glutenvrij en suikervrij voor wie dat wenst.

Seldermandala

Laat je verder verrassen door de vele leuke momenten met de groep waar elk jaar nieuwe contacten of vriendschappen uit onstaan. Geef je over aan de vele momenten van rust in een natuurlijk kader of maak net gebruik van extra uitgangsleven op het avondlijk terras van de plaatselijke tennisclub, manège of atlethiekpiste. Jij dient enkel nog te kiezen of je in de B&B een ontbijt wil nemen en met hoeveel personen je op de kamer wil liggen. Mits betaling van de volle prijs kan je natuurlijk altijd een single-kamer nemen. Ook mensen die uit de nabije omgeving komen zijn welkom om mee te doen met de creatieve vierdaagse zonder logement. Dat is ook één van de redenen dat op de website van Kimarte deze prijs afzonderlijk staat genoteerd.

Graag en met vlinders in de buik van deze creatieve vierdaagse in een nieuw zomers kleedje heet ik je welkom te Zonhoven op 7,8,9 en 10 juli 2024. Jij komt toch ook? Wil je graag nog meer info, kijk dan op de website voor het programma en de prijzen, stuur me een mail of bel me.

Ik kijk ernaar uit jullie te ontmoeten op die speciale plek en je kennis te laten maken met de Limburgse gastvrijheid en vlaai op zondag!

Warme groet,

Marleen Kerkhofs,

Creatieve coach bij Kimarte.

vissen in de rozentuin van Bokrijk

Auteur: Marleen Kerkhofs.