Creatief in Bokrijk

7, 8, 9 en 10 juli 2024

Sinds 2017 organiseert Kimarte creatieve meerdaagsen voor kleine groepen van mensen uit alle hoeken van België en Nederland, waarbij zowel singles als koppels zich thuis voelen. Vier dagen lang geniet je in een heerlijke tuin of op locatie in de natuur van creatieve workshops: natuurcoaching, muziek- en woordexpressie of creatief beeldende workshops. De intuïtief creatieve scheppingen werken als een katalysator in je onderbewustzijn om dingen boven te brengen die je mag verwerken of loslaten. Logeren doe je in B&B Casa Roman met een mooie tuin en zwembad. Ook staan er fietsen tot jouw beschikking waarmee je in Bokrijk door het water kan fietsen.

Voor deze exclusieve vakantie met een therapeutisch effect moet je niets meebrengen. Je hebt ook geen enkele voorkennis nodig. In Casa Roman is bij hitte alle comfort voorzien, inclusief airco op de kamer en een openlucht zwembad. Alle workshops gaan door in de groene natuur van Bokrijk, Holsteenbron en het workshophuis te Zonhoven.

De aangereikte expressieve oefeningen zijn down to earth en de artistieke benodigdheden worden volledig door Kimarte voorzien. De dagelijkse verplaatsing van maximum 5 kilometer tussen de verschillende locaties kan je met de fiets een extra vakantiegevoel geven maar je kan het natuurlijk ook doen met de auto aangezien er telkens parking aanwezig is. Voor de maaltijden is er 's middags een salade of belegd broodje voorzien en 's avonds een buffet met warme en koude gerechten. Dit buffet kan je tevens ook bij aansluiten indien je niet in Casa Roman overnacht.

De ruime kamers in de B&B zijn voorzien voor minstens twee personen maar je kan deze reserveren voor single gebruik mits betaling van een surplus. Voor vrienden of vriendinnen die graag samen komen is er de mogelijkheid om met maximum 4 personen per kamer te verblijven.

650 Euro per persoon

Overnachting:
300 Euro per persoon voor een privékamer;
150 Euro per persoon voor 2 personen;
100 Euro per persoon voor 3 personen;
75 Euro per persoon voor 4 personen

Optie ontbijt: 60 Euro per persoon

Deelnemen