mer Zee mar

09-10-11-12 JUL : Creatieve vierdaagse aan zee                                          

We kunnen van de eb en vloed van de zee leren: weten wanneer je naar buiten treedt en weer terug inwaarts keert.

Via creatieve teken- en schilderoefeningen breng je naar buiten wat mag gezien worden. Waar je met je verstand mee in rondjes draai, gaat in je gevoel weer stromen. En ook de aardings- en mindfullnessoefeningen doen hun deel.

We genieten bij Kimarte vier volle dagen van speciaal ontworpen teken-en schildermethodes rond het thema "zee & strandleven". Ook het werken met klei komt aan bod. De oefeningen worden kracht bijgezet via woord, muziek, beweging, en natuurbeleving.

Deze vijfde editie van de creatieve vierdaagse aan zee vindt plaats in een beperkte groep met maximum 12 personen in een aangename vakantievilla met alle comfort. Het vakantiehuis en het appartement met de gastenkamers in Bredene  liggen op een steenworp van zee en strand. De aktiviteiten gaan door in Bredene en Oostende.  's Ochtends ontbijten we in huis en voor de rest eten we éénmaal per dag een gezonde lichte lunch bestaande uit een broodje of salade, éénmaal per dag eten we warm met apéritief/koffie. Tijdens de workshops heb je beschikking over thee/koffie/water en versnaperingen. Er zijn in totaal 3 badkamers met ligbad en/of douche. Bed- en badlinnen is ook voorzien. Een privétuin met terrasstoelen en ligstoelen biedt je mogelijkheid tot zonnen.

Tot april volstaat het om een aanbetaling van 100 Euro te doen om je plekje te reserveren. De meeste kamers zijn voorzien voor tweepersoons gebruik; breng je iemand mee die deelneemt en bij jou op de kamer logeert, dan kan je een korting krijgen van 50 Euro per persoon of 100 Euro per 2 personen die een kamer delen.

Totaalprijs all-in: 595 EUR per persoon

Deelnemen

Ik wist niet wat ik er kon van verwachten maar ben superblij dat ik heb ingeschreven. Het was een schitterende ervaring.

—Martine, deelneemster mer Zee mar