mer Zee mar

09–12 JUL

Beleef elke dag als een nieuwe ontdekking van jezelf via creatieve expressie. Ervaar unieke workshops in het teken van "zee & strand".  Geniet van mindfullnes op het strand, een meditatie rond een schelp, een zeeritueel om oude dingen los te laten of een creatief schrijfmoment rond "De storm in jezelf ", en nog meer therapeutische workshops waardoor jij balast uit je leven los kan laten. Ook kan je tijdens deze creatieve vakantie genieten van ochtendyoga en proeven we enkele uurtjes van de Oostendse sfeer via een bezoek aan de" Japanse tuin " of gewoon " shopping ".

Genietend van zon, zee en strand verrijk je jezelf met diverse eigen creaties in beeld - woord - beweging en muziek. Je maakt intussen vrienden voor het leven! De workshops zijn zo opgebouwd dat de teken-en schildertechnieken, het boetseerwerk, het mandalatekenen e.a. geen voorkennis vragen. Je wordt deskundig begeleid in het intuïtief creëren met persoonlijke groei en een toolkit aan mogelijkheden als resultaat.

Yogasessie in de tuin

Het concept waarbinnen jullie van dit alles kunnen genieten is  " zonder zorgen " Tijdens de workshopdagen logeer je in een gezellige villa op een kamer met beddengoed en badgoed inbegrepen, zodat je licht als een veertje naar je bestemming kan reizen. Ook ontbijt, lunch en diner staan op een gezonde en gezellige manier dagelijks voor je klaar. Denk er wel aan in het inschrijvings-formulier dat je vindt via de deelnamebuttom hieronder  door te geven indien we rekening moeten houden met dingen zoals glutenvrij, lactosevrij, zonder suiker of andere zaken.

Lichte lunch

Ik kijk er al naar uit jullie op deze geweldige plek te  ontmoeten en creatief te coachen. Inshrijven kan je via de deelnamebuttom maar je kan ook gewoon een mail sturen of  telefonisch contact opnemen indien je nog vragen hebt.

Tot april volstaat het om een aanbetaling van 100 Euro te doen om je plekje te reserveren. De kamers zijn voorzien voor single gebruik; breng je iemand mee die deelneemt en bij jou op de kamer logeert, dan kan je een korting krijgen van 50 Euro per persoon.

595 EUR per persoon

Deelnemen

Ik wist niet wat ik er kon van verwachten maar ben superblij dat ik heb ingeschreven. Het was een schitterende ervaring.

—Martine, deelneemster mer Zee mar