mer Zee mar 2022:

11–15 JUL

OP REIS NAAR JEZELF...

Enkel nog te boeken voor groepen vanaf 4 personen tot max. 8 personen.

Beleef elke dag als een nieuwe ontdekking van jezelf via creatieve expressie. Genietend van zon, zee en strand verrijk je jezelf met diverse eigen creaties in beeld - woord - beweging - muziek - dans. Je maakt intussen vrienden voor het leven!

Je voelt je speels als een kind en leert weer volledig in het nu zijn. Duik maar onder de waterlinie van je bewustzijn en ervaar de eb en vloed van je emoties. Op blote voeten tussen het schelpengruis ga je op zoek naar jouw unieke parel. Het zout op je lippen en de wind in je haren houden je in het nu. Het kille Noordzeelied klinkt steeds warmer. In de verte krijsen meeuwen hun oerkreten van het dagelijks bestaan maar jij mag hier tot rust komen aan het water terwijl de zon je lichaam en geest verwarmt. Kom en verzamel jullie vanuit alle windrichtingen om hier een unieke verbondenheid te ervaren; met jezelf, met de anderen en met de zee.

Ik kijk er al naar uit jullie op deze geweldige plek te  ontmoeten en creatief te coachen. Inshrijven kan je via de deelnamebuttom maar je mag ook gewoon een mail sturen.

Warme groet,

Marleen

PRAKTISCH:

Enkel de 4 workshopdagen met materiaal en thee/koffie: 400 EUR pp

Optioneel:

° 4 nachten  met ontbijt: + 200 EUR

° 4x diner met optie vegan, veggie, suiker- of lactosevrij, glutenarm: 150 EUR

Deelnemen

Programma onder voorbehoud.

Ik wist niet wat ik er kon van verwachten maar ben superblij dat ik heb ingeschreven. Het was een schitterende ervaring.

—Martine, deelnemer mer Zee mar 2021