(Re)creatief in de Natuur

Deze vrij te boeken workshops in het Maaslandse Dilsen-Stokkem zijn bedoeld voor vrienden- of familiegroepen, verenigingen of kleine bedrijven. Een dag bestaat uit een halve dag creatieve workshop en een halve dag recreatie. De prijs voor de basisoptie bedraagt 45 Euro per persoon met workshop, natuurrecreatie, en koffie of frisdrank inbegrepen. De lunch naar keuze dien je extra te reserveren en te betalen. Zelf je picknick meebrengen is ook een optie. Vraag naar een voorstel op maat dat het meest geschikt is voor jouw groep. Deze workshop-dagen kunnen doorgaan op een weekenddag of een weekdag onder de schoolvakanties. Vraag gerust naar overnachtingsmogelijkheden als je er een meerdaagse van wil maken.

(Re)creatief met Bloemen en kruiden...

Je doet een halve dag een teken-of schilderworkshop rond bloemen, en krijgt een gegidste kruidenwandeling waarbij je een parcours aflegt met herhaaldelijke stops voor uitleg over de plaatselijke kruiden.

(Re)creatief met een portret...

Schilder als een echte Picasso een expressief van iemand van je groep en verken met in een gegidste wandeling het pittoreske Stokkem, voormalig havenstadje aan de Maas en het hart van mandvlechters.

(Re)creatief met paarden...

Je gaat op zoek naar de half-wilde paarden in het natuurreservaat Negenoord en maakt foto's en/of schetsen van hen. Daarna verwerk je deze voorstudies op een schilderkunstige manier. Zo je wil kan je met de verrrekijker vanop een leuk terras bij je lunch de paarden verder spotten.

( Re )creatief met water...

Je maakt een kunstwerk waarbij het thema " water " centraal staat en gaat met bootjes varen in de plaatselijke waterplassen, onderweg mag je stoppen op een mooi plekje.

(Re)creatief met Maaskeien...

Tijdens een fietstocht en/of wandeling struin je de omgeving af op zoek naar Maaskeien om er tijdens een workshop een artistiek object mee te maken.

Aanvraag voor (Re)creatief