Creatief in Zwitserland

Wist je dat in Zwitserland een paard niet alleen in de weide mag staan omdat het een kuddedier is? En dat de Alpenmelk en -kaas van zo hoge kwaliteit is dat het moeilijk geëvenaard kan worden door onze bio-producten? Wist je dat dokter Vögel een Zwitser was en dat hij van uit zijn werkruimte en vanop zijn kruidenterrassen een prachtig zicht op de bergen had?

Wist je dat ... ? Ach het is beter dat je zelf het met eigen ogen komt bekijken en beleven, het is gewoon te veel om op te noemen...

Graag neem ik je tijdens  een creatieve therapieweek van 13 tot 20 augustus 2023 mee naar de leukste plekjes in het berglandschap en aan de Bodensee. Omdat ik er zelf drie jaren heb gewoond en er elke zomer ben is dit insider-informatie. We eten afwisselend in een typisch bergrestaurant, een familiehotel of op een boot op de Bodensee zo je wil. Logeren doe je in eigen beheer in een B&B boerderij, een hedendaagse B&B in het dorp of een stadshotel. Voor alle advies staan we graag ter beschikking.

Met de auto rijdt je op zondag zo een 7u naar je bestemming, de pauzes niet mee gerekend. Kan je zelf niet rijden dan reserveer je best zo snel mogelijk je rit via ons. De trein of het vliegtuig is natuurlijk ook een alternatief.

In het dorp waar de creatieve week plaats vindt geef ik elke voormiddag van 09 tot 12.30u creatieve therapieworkshops voor persoonlijke groei. Daarna kan je genieten van een warme lunch en in de namiddag doe je dan al dan niet begeleidde uitstappen. Het prachtige en verwarmd openlucht-zwembad is vlakbij en heel rustig gelegen omgeven door bergen. En op elke uitstapplek vind je wel een barbecuegelegenheid waar je je diepgevroren worstjes  kan bakken en die je te samen met een frisse salade op je plaats van bestemming kan verorberen.

Waar ik je zeker mee naar toe neem is het huis van Emma Kunz, een voormalig bewoonster van Waldstatt. Zij was lang voor haar tijd bezig met alternatieve healing. In de plaatselijke drogerie kan je haar kruidenthee en haar steinpulver kopen. Ik vertel je er dan meer over alsook over haar wonderlijke mandala's die ze tekende nadat ze de patronen had gependeld.

De  prijs van 750 Euro bevat de workshops ter plekke met materialen inbegrepen  en een tweegangenmenu 's middags. Overige kosten zijn in eigen beheer. De groep is beperkt tot acht personen.

Deze pagina wordt nog aan gewerkt en de deelnamebuttom is nog niet actief. Je kan gerust mij intussen al een mail sturen naar marleen@kimarte.com

Lieve groeten,

Marleen