Crea-Zwitserland

Graag neem ik je mee naar Zwitserland tijdens  een creatieve vakantieweek van 13 tot 20 augustus 2023. Omdat ik er zelf drie jaren heb gewoond en er elke zomer ben kan ik je ook veel info uit de omgeving geven.

Met de auto rijdt je op zondag een 7u naar je bestemming, de pauzes niet mee gerekend. Kan je zelf niet rijden dan kan je met iemand van ons mee rijden. De trein of het vliegtuig is natuurlijk ook een alternatief.

Elke weekdag is er een creatieve workshop voorzien, gecombineerd met uitstappen in de omgeving die gelinkt zijn aan het thema waarin we aan het vormgeven zijn.

Op zaterdag kan je de werkplek van dokter Vögel gaan bezoeken en meegaan naar de Bodensee of lekker vrij creatief blijven werken waar je logeert.

De  prijs van 895 Euro omvat:

De workshops en materialen, het logement, uitgebreid ontbijtbuffet, pick-nick en een warm menu alsook alle treinritten die in het programma zitten.

Optioneel:

De inkom van het zwembad, musea in Sankt-Gallen, ticket voor een berglift, het huis van dokter Vögel naargelang wat je wanneer wil meedoen.

B&B: Villa Donkey

Villa Donkey, waar we logeren en eten ligt op 400 meter van een groot zwembad, kort bij een treinstationnetje met een goede verbinding naar Sankt-Gallen.

Deze pagina is nog verder onder constructie maar je kan voor het volledige programma al een mail sturen naar marleen@kimarte.com

Lieve groeten,

Marleen