Uitnodiging Kerst op 17 december

Met Kerstmis wil ik bij Kimarte graag voormalige deelnemers van creatieve vakanties, creatieve workshops of een individuele therapie-sessies bedanken voor de fijne ontmoetingen.

Jullie zijn 's zondags de hele dag vanaf 10 u tot 19u welkom voor een warme wijn, koffie of thee met speculaas . Voor sommigen onder jullie zal het wellicht een fijn weerzien met vroegere deelnemers zijn.

Tijdens deze dag kan je vragen stellen en kennis maken met het nieuwe programma voor 2024. Er is voor iedereen ook een kerstpresentje om mee naar huis te nemen en voor wie wil is er de mogelijkheid om een exclusief geschenkje voor onder de kerstboom aan te kopen.

Deze kerstdrink zal doorgaan in Dilsen-Stokkem, Rechtestraat 27. Het is een exclusieve uitnodiging voor vroegere deelnemers maar indien je wenst mag je wel iemand mee brengen. Het zou ook fijn zijn mocht je een mailtje sturen rond welk uur je denkt te komen.

Als je nog nooit hebt deelgenomen kan je helaas deze dag niet deelnemen maar je kan wel vanaf 4 januari het nieuwe programma per mail aanvragen met een bericht naar marleen@kimarte.com. Je krijgt dan bij een eerste deelname een kennismakingskorting van 10 %. Stel gerust ook je eventuele vragen.

Uitkijkend naar een blij weerzien groet ik jullie,

Marleen, je creatieve coach

Auteur: Marleen Kerkhofs.