1 op 1

Creatieve therapie, voor wie?

Transformeer depressie via expressie, balanceer je stemmingswisselingen. Breng de oorzaken van je burn-out naar boven en leer jezelf lief hebben. Laat je angst los en kom in de flow.

Creatieve therapie reikt een uitweg aan bij tal van klachten. Het brengt dieper liggende oorzaken naar boven. Denk ook aan de mogelijkheden voor aandachtsstoornissen, trauma en stress.

De werkwijze

Verwerking werkt. Creatieve therapie brengt verwerking via je eigen verbeelding tijdens creatieve opdrachten. We gaan aan de slag met een uitgebreide waaier aan technieken waaronder tekenen, schilderen, boetseren, fotograferen en collages maken. De esthetische waarde van het resultaat is ondergeschikt aan de onderliggende betekenis die we samen ontmantelen. Een individuele aanpak is volledig op maat en volgt jouw tempo. Desgewenst leer je hoe je thuis zelfstandig bepaalde tools inzet.

Verwerking is geen lineair proces. Soms neemt het vaart, soms gaat het gestaag. Geduld beloont met inzicht en genezing. Indien gepast word er verwezen naar aanvullende gespecialiseerde hulp.

Plan een sessie

65 Euro per sessie van 1 uur;
55 Euro voor kinderen en jongeren tot 21 jaar

Maak een afspraak

Indien je je afspraak niet kan nakomen dien je ten laatste 24h op voorhand te verwittigen of de helft van het tarief te betalen. De betaling gebeurt cash na afloop van elke sessie.

In de therapeutische ruimte geniet je rust en anonimiteit. Alle nodige materialen zijn voorhanden en in de prijs inbegrepen. Tijdens de allereerste sessie krijg je een half uur gratis als eerste kennismaking.